Clientes

Не зарегистрирован
 

Noticias museo

 

 

www.barcelona-auto-museum.es/CONTACTO:
C/ Sant Pere Més Alt, 41
  08003 Barcelona
Tel./Fax: (+34) 93 156 26 33
e-mail:  

Noticias

Barcelona està de enhorabona...

01.06.17

RetroRetro Auto Moto Museu. Barcelona està de enhorabona, per fi una bona notícia per el clàssic. La capital catalana està de estrena, neix el primer museu de cotxes clàssics de la ciutat. De la mà del Sr. Vladimir Spiridonov, col·leccionista Rus, neix el Retro Auto Moto Museu. Apasionat del mon dels clàssics, la seva màxima obsessió d’aquest últims anys ha estat la recerca de les rareses. El trobar i comprar, tots aquells vehicles únics arreu d’Europa. http://cotxesclassics.cat/2017/06/01/retro-auto-moto-museu-barcelona/ Auto Moto Museu. Barcelona està de enhorabona, per fi una bona notícia per el clàssic. La capital catalana està de estrena, neix el primer museu de cotxes clàssics de la ciutat.

De la mà del Sr. Vladimir Spiridonov, col·leccionista Rus, neix el Retro Auto Moto Museu. Apasionat del mon dels clàssics, la seva màxima obsessió d’aquest últims anys ha estat la recerca de les rareses. El trobar i comprar, tots aquells vehicles únics arreu d’Europa.

Des de prototips de finals del segle XIX i principis del XX, fins a vehicles de marques desaparegudes i de tots aquells cotxes de producció limitada.

No es pas el únic museu de Spiridonov, a la ciutat de Chelyabinsk (Russia) i té el seu museu principal. La seva devoció l’ha portat a obrir les portes del seu segon, i en aquest cas a escollit casa nostra que és de agrair.

Situat al carrer Sant Pere Més Alt 41, a escassos 100m del Palau de la Música del Barri del Born.

Un cop arribes, i mires l’entrada no et pots ni imaginar que hi veuràs dins. Darrera d’aquella entrada tant petita i discreta, propia de qualsevol comerç de Barri, s’obre l’infinit, de fons i amunt, un viatge per els sentits a través de la història.
http://cotxesclassics.cat/2017/06/01/retro-auto-moto-museu-barcelona/


Версия для печати

Foro: nuevos posts

01.12.18 https://www.barcelona-auto-museum.es/ (0)

22.02.08 Clasificación de coches clásicos (0)
От: alex

08.02.08 Coches franceses con el volante a la derecha (0)
От: vizitk02

 

Graziella
Graziella

 
Retro Auto Moto Museo «RAMM»
Дисклаймер:
1. перепубликация материалов с сайта разрешена только при условии ссылки на первоисточник - сайт компании «Сайт интернет-магазин на Amiro.CMS» 
2. ни компания «Сайт интернет-магазин на Amiro.CMS», ни ее его должностные лица не несут никакой ответственности за прямые, косвенные убытки (включая упущенную выгоду), возникшие в связи с использованием информации, опубликованной на сайте компании «Сайт интернет-магазин на Amiro.CMS»
ВебСтолица.РУ: создай свой бесплатный сайт!  | Пожаловаться  
Движок: Amiro CMS